DART - zdjęcia Witamy na forum dyskusyjnym wszystkich miłośników darta niezależnie od miejsca zamieszkania, przynależności klubowej, organizacyjnej, itp. Zarejestruj się i dyskutuj z nami.
Ja mam pytanie co do Lega Łowicz , skoro sie wycofali to czy drużyną zostaną odjęte punkty za mecze z nimi ( bo o ile się nie mylę to nie rozegrali 50% spotkań) . A jeżeli zostaną odjęte to co z walkowerem KZN BANDIT który był właśnie z Legiem Łowicz?? . Czy w takich okolicznościach walkower zostanie im anulowany?? . Pozdrawiam
Drużyna: Scoffers
Tarcza: za mała
Lotki: niecelne Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 30 Wrz 2003 Posty: 3946 Skąd: Łódź
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 1:48 pm
Ja zawsze proszę o to aby zapoznawać się z regulaminem...
Art 4, punkt B2
W przypadku rozegrania przez wykluczoną drużynę mniej niż 50% wszystkich spotkań DANEJ RUNDY ich wyniki zostaną anulowane, a tabela zweryfikowana (walkower uznaje się również za mecz rozegrany). W przypadku rozegrania 50% lub więcej spotkań zalicza się do punktacji wyniki dotychczasowych meczów, natomiast w pozostałych przyznaje się walkowery dla przeciwnika.)
KrokodyLeg rozegrał WSZYSTKIE spotkania rundy jesiennej.
12 kolejka
17.I.2010 runda jesienna , walkower dla BYCZE OKO 2 , hmm... a jednak nie wszystke mecze rundy jesiennej zagrał. Jak widać regulamin czytałem.. czyli jak to wygląda
Drużyna: Scoffers
Tarcza: za mała
Lotki: niecelne Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 30 Wrz 2003 Posty: 3946 Skąd: Łódź
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 2:07 pm
berdi.amb napisał/a:
12 kolejka
17.I.2010 runda jesienna , walkower dla BYCZE OKO 2 , hmm... a jednak nie wszystke mecze rundy jesiennej zagrał. Jak widać regulamin czytałem.. czyli jak to wygląda
czytałeś niedokładnie
post wyżej w punkcie który cytuję jest miedzy innymi wyraźnie napisane:
(walkower uznaje się również za mecz rozegrany)
A NAWET pomijając walkowery to i tak zagrali ponad 50% spotkań rundy jesiennej, więc naprawdę nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum