DART - zdjęcia Witamy na forum dyskusyjnym wszystkich miłośników darta niezależnie od miejsca zamieszkania, przynależności klubowej, organizacyjnej, itp. Zarejestruj się i dyskutuj z nami.
Gdybym się miał na tych lotkach "zatrzymać", to do tych 3 co mam nawet bym te 2 dokupił, ale, że nie chcę, niech dojdą do następnej aukcji i niech ktoś ma szanse kupić
Tarcza: Winmau Champions Choice II/Bulls Advantage II
Lotki: soft kombinowane ok. 20g/steel Unicorn Phase 5 Black 26g Pomógł: 6 razy Wiek: 21 Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 150 Skąd: Toruń
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 3:24 pm
Dziś przyszły mi te barelki bullsa za 2,99 naprawdę ciekawe i warte ceny choć w sumie kupione dla gości bywających w domu ale zapewne czasami sobie nimi porzucam
Tarcza: Winmau Champions Choice II/Bulls Advantage II
Lotki: soft kombinowane ok. 20g/steel Unicorn Phase 5 Black 26g Pomógł: 6 razy Wiek: 21 Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 150 Skąd: Toruń
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum