DART - zdjęcia Witamy na forum dyskusyjnym wszystkich miłośników darta niezależnie od miejsca zamieszkania, przynależności klubowej, organizacyjnej, itp. Zarejestruj się i dyskutuj z nami.
Kleber widzisz chciales pokazac robin-huda a tu wszyscy sie tarcza zachwycaja. Choc przyznam, ze nie bez powodu
Ale powiedz, czy mi sie wydaje, czy tam w niektorych miejscach drut jest urwany? No, no, musisz mocno rzucac, nie ma to tamto ;P Z ciekawosci - ile ta tarcza ma juz lat na karku?
Tarcza: Winmau Champions Choice II/Bulls Advantage II
Lotki: soft kombinowane ok. 20g/steel Unicorn Phase 5 Black 26g Pomógł: 6 razy Wiek: 21 Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 150 Skąd: Toruń
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 8:36 am
Bo to jest pewnie tarcza uniwersalna rzuca się w nią lotkami, strzela z wiatrówki i łuku
Tarcza: Harrows Club Classic
Lotki: Harrows Eric Bristow 18g Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 04 Lut 2008 Posty: 174 Skąd: Bielsko Biała
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 9:02 am
Nie drut nie jest nigdzie urwany. Ale ten model ma okrągły drut i jest w niektórych miejscach mocno wbity w sizal jak w niego trafiałem lotkami. Tarcza ma 3 lata z tym że od roku jest używana bardzo intensywnie tzn. co najmniej godzine dziennie. Jak ktoś sobie życzy to moge wrzucić zdjęcie całej jako jeszcze jeden "niewiarygodny przypadek".....
_________________ Darts used : Harrows Erick Bristow
Shafts used : Snow Nylon (Medium)
Flights used : Dimplex
Best score : 180
Highest finish : 154 in comp, 170 in practise
Least darts used to finish 501 : 11
DartPro Average: 61.19
Lotki: soft kombinowane ok. 20g/steel Unicorn Phase 5 Black 26g Pomógł: 6 razy Wiek: 21 Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 150 Skąd: Toruń
Tarcza: Harrows Club Classic
Lotki: Harrows Eric Bristow 18g Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 04 Lut 2008 Posty: 174 Skąd: Bielsko Biała
Wysłany: Wto Lut 09, 2010 10:10 am
Oto i ona.
_________________ Darts used : Harrows Erick Bristow
Shafts used : Snow Nylon (Medium)
Flights used : Dimplex
Best score : 180
Highest finish : 154 in comp, 170 in practise
Least darts used to finish 501 : 11
DartPro Average: 61.19
Co do moich niewiarygodnych przypadków to w tym roku już 2 razy zadażyło mi się rzucić układ T1,T1,T1. Z wiadomych względów zdjęć nie zrobiłem. Aczkolwiek teraz żałuję, że ich nie mam.
To stało się dzisiaj. Rzucam sobie spokojnie i lotka odbija się od tarczy. Nie popatrzyłem gdzie spada tylko skupiałem się dalej na celu. Potem chciałem podnieść odbitą lotkę, ale nie mogę jej znleźć. Zostało po niej tylko piórko i protektor Szukałem 15 min i NIE MA.
Myślałem że tylko te oringi (czy to nasadki) na shafty mogą się gubić, ale LOTKA (bez piórka) ? Poszukiwania wznowie jutro jak trochę ochłonę.
Wysłany: Sro Lut 10, 2010 7:32 pm
A może w tarczy została mi się tak nieraz zdarza że jak się lotki zgrupują blisko siebie to nieraz piórko odskoczy
Nic z tych rzeczy, teraz cały pokój musze sprzątać żeby ją znaleźć
Nie ma tego zlego co by na dobre wyszlo.Tak bez zartow to nie zazdroszcze,takie szukanie to masakra.Ja kiedys nawet w dosc bujnych krzakach buszowalem w poszukiwaniu lotek .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum