DART - zdjęcia Witamy na forum dyskusyjnym wszystkich miłośników darta niezależnie od miejsca zamieszkania, przynależności klubowej, organizacyjnej, itp. Zarejestruj się i dyskutuj z nami.
Proszę o wykładnie jakie mecze obejmuje ten ranking. Uważam iż jest nieco niedokładny. jezeli obejmuje kolejkę 1-2 powinienem miec stosunek 1-2 jezeli kolejkę 1-3 powinienem miec 2-2. Natomiast skoro widnieje w rankingu Krzysztof Warzecha, to znaczy iz uwzględnione są równiez mecze rozegrane awansem ( w pierwszych trzech Krzysiek nie grał) więc tym berdziej akurat w przypadku mojej osoby ranking powinien wygladac totalnie inaczej. podobnie w przypadku Pawła Włodawca i innych zawodników naszej druzyny. patrząc na godzinę wprowadzanie posta usterki sa zrozumiałe i wybaczone niemniej na przyszłość. Prosze o rzetelne podawanie danych i korekte bieżących
Drużyna: Łomot II
Tarcza: Blade III
Lotki: Champions Krzysztof Ratajski 18 gr Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 18 Kwi 2008 Posty: 312 Skąd: Kraków
Wysłany: Sro Paź 15, 2008 1:27 pm
Tedi napisał/a:
Rozumiem, że kol. Łukasz Kamiński wygrał bezpośrednio z kol. Maciejem Glondysem i dlatego prowadzi w rankingu
Niestety Tedi akurat tego jednego singla urwał mi właśnie Maciek więc powinno być że obydwaj zajmujemy pierwsze miejsce. Myślę że to poprostu małe niedopatrzenie Tomka Kowala
Drużyna: Wieszcze Pomógł: 1 raz Dołączył: 09 Lut 2008 Posty: 189 Skąd: Kraków
Wysłany: Sro Paź 15, 2008 11:00 pm
Panie "Pendzel" nie masz racji (sprawdziłem Twoje zażalenie), Twoj wynik rankingowy jest wlasciwy. Tak samo jak reszty Twojego zespołu. Mecze zweryfikowane na walkower jest traktowany w rankingu tak jakby sie nie odbyl.
Ranking obejmuje wszystkie mecze z których mam protokoły, a takie mecze sa w terminarzu (na forum) zaznaczone kolorem zielonym.
Data aktualizacji rankinguu bedzie w opisie posta.
Czy mógłbym prosić o oficjalną wykładnie zasad rankingu? bo widze że wróciliśmy do nie do końca zdrowych zasad rozliczania bilansu a nie ilości wygranych... Bo chyba tak coś nie chalo jeżeli rezerwowy zawodnik rozgrywający 2 mecze w sezonie ma 2 mecze do przodu a podstawowy zawodnik am np bilans 24-23i z tego powodu jest w rankingu gorszy ...
Drużyna: Klimaciki
Tarcza: WINMAU
Lotki: PHIL 43
Wysłany: Sro Lis 12, 2008 9:21 am
no troszki to kuleje, biorąc pod uwagę, że przy braku istotności małych punktów, wystawiamy rezerwe, przez co podstawowi mają mniej okazji zagrać pełnego meczu
_________________ have a right to my anger, and I don't want anybody telling me I shouldn't be, that it's not nice to be, and that something's wrong with me because I get angry.
Maxine Waters, 1989
Drużyna: OszukaćPrzeznaczenie
Lotki: Kamikaze boski wiatr nie ma przebacz :P
Wysłany: Sro Lis 12, 2008 1:28 pm
yy ale czy może mnie ktoś oświecić ... bo chyba zaktualizowany jest tylko stosunek wygranych do przegranych bo chyba kolejność zawodników nie bardzo.. czy ja sie mylę??
_________________ "Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech I pamiętaj jaki spokój można znaleźć w ciszy."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum