DART - zdjęcia Strona Główna DART - zdjęcia
Witamy na forum dyskusyjnym wszystkich miłośników darta niezależnie od miejsca zamieszkania, przynależności klubowej, organizacyjnej, itp.
Zarejestruj się i dyskutuj z nami.


FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
PROblem z DartPro
Autor Wiadomość
Dartles 
Leszek Puchowski



Tarcza: Winmau Blade 4
Lotki: High Performance 25g
Pomógł: 8 razy
Wiek: 39
Dołączył: 04 Gru 2002
Posty: 5364
Skąd: Poole, UK / Łódź
Wysłany: Śro Mar 14, 2012 8:32 pm   PROblem z DartPro

Korzystam z DartPro juz kilka lat, ale wreczcie w naszej emigracyjnej grupce w UK chcielismy sobie pograc przez neta. Chlopaki posciagali, poinstalowali i im dziala. A ja zarowno jak stawiam serwer jak i chce przystapic jako klient... wszystko idzie dobrze do pewnego momentu... jak mam sie polaczyc to mi wyskakuje ze blad programu i ze windows go zamyka... i tak za kazdym razem mnie wywala z programu... ktos ma jakis pomysl??
 
 
 
mrossi 



Tarcza: okrągła
Lotki: 24g
Pomógł: 4 razy
Wiek: 46
Dołączył: 18 Gru 2010
Posty: 2724
Skąd: Suwałki
Wysłany: Śro Mar 14, 2012 8:53 pm   

Obstawiam językowe ustawienia systemu - mam to samo.
Część opcji działa jak nie klikam zamykania wyskakującego okienka.
Po prostu przesuwam na bok i śmiga jakoś.
 
 
 
Dartles 
Leszek Puchowski



Tarcza: Winmau Blade 4
Lotki: High Performance 25g
Pomógł: 8 razy
Wiek: 39
Dołączył: 04 Gru 2002
Posty: 5364
Skąd: Poole, UK / Łódź
Wysłany: Śro Mar 14, 2012 10:07 pm   

Problem jest taki ze mnie w ogole wywala z programu, jak ukazuje sie komunikat to juz DartPro do widzenia... ale sprawdze... (niestety dopiero w piatek) ;) ... ktos jeszcze ma podobnie?
 
 
 
kudłaty 



Drużyna: Nolan B,Vauxhall SL
Tarcza: Unicorn Eclipse Pro
Lotki: RvB Machina 27g
Pomógł: 2 razy
Wiek: 39
Dołączył: 03 Lut 2007
Posty: 428
Skąd: Londyn/Kraków/Zamość
Wysłany: Czw Mar 15, 2012 2:35 am   

U mnie przez pewien czas DartPro smigal bez problemu, az tu nagle w momencie zapisywania jakiejs gry wyskakiwal blad i mnie wyrzucalo. Sytuacja ta powtarzala sie az do momentu odinstalowania i ponownego zainstalowania programu. Ze strony gdzie mozna sciagnac ten program zainstalowalem dany program i cos tam jeszcze co bylo wymagane. Smiga jak trzeba i zapisuje.
 
 
 
Dartles 
Leszek Puchowski



Tarcza: Winmau Blade 4
Lotki: High Performance 25g
Pomógł: 8 razy
Wiek: 39
Dołączył: 04 Gru 2002
Posty: 5364
Skąd: Poole, UK / Łódź
Wysłany: Czw Mar 15, 2012 7:16 pm   

Tez sprobuje jak nie podziala plan A, ale mi sie cala historia wywali :-/... tysiace maxow :wink:
 
 
 
mrossi 



Tarcza: okrągła
Lotki: 24g
Pomógł: 4 razy
Wiek: 46
Dołączył: 18 Gru 2010
Posty: 2724
Skąd: Suwałki
Wysłany: Czw Mar 15, 2012 8:09 pm   

przeinstalowałem i już mi się wysypał - statystykę diabli ponieśli
 
 
 
Yeety 


Tarcza: Winmau Blade 4
Lotki: Winmau Mark Webster 20g
Wiek: 29
Dołączył: 27 Gru 2007
Posty: 129
Skąd: Stalowa Wola/Lublin
Wysłany: Sob Mar 17, 2012 7:42 pm   

Dartles spróbuj zainstalować framworka w wersji 1.1. Miałem podobny problem, teraz wszystko śmiga w 100%
 
 
 
Dartles 
Leszek Puchowski



Tarcza: Winmau Blade 4
Lotki: High Performance 25g
Pomógł: 8 razy
Wiek: 39
Dołączył: 04 Gru 2002
Posty: 5364
Skąd: Poole, UK / Łódź
Wysłany: Sob Mar 17, 2012 8:33 pm   

No k... niestety... przeistalowałem dartpro tracąc wszystkie statystyki... zainstalowałem frameworka wcześniej... i nadal dupa, ten sam komunikat, i cały czas off-line :(

Używacie jeszcze jakiegoś innego programu do gry on-line??
 
 
 
tomtomd 



Tarcza: Eclipse Pro Trainer, Blade IV
Lotki: Masterdarts Jyhan Artut 22g
Wiek: 44
Dołączył: 24 Lut 2012
Posty: 137
Skąd: Słupsk
Wysłany: Nie Mar 25, 2012 9:10 pm   

Witam. Potrzebny jest odblokowany port 47141. W routerze trzeba go odblokowac. Gdy go nie masz musisz o to poprosić dostawcę internetu lub wykupić zewnętrzny adres IP. Tyle sie dowiedzialem. Pozdrawiam
 
 
tomtomd 



Tarcza: Eclipse Pro Trainer, Blade IV
Lotki: Masterdarts Jyhan Artut 22g
Wiek: 44
Dołączył: 24 Lut 2012
Posty: 137
Skąd: Słupsk
Wysłany: Pon Mar 26, 2012 6:00 am   

Witam. Jeszcze jedno. Chyba, że masz jakis program firewall i w nim jest ten port zablokowany. To tyle. Pozdrawiam
 
 
Świstak 


Drużyna: Brak
Tarcza: One80 GLADIATOR
Lotki: Winmau Sabotage(20g)
Wiek: 24
Dołączył: 08 Sty 2011
Posty: 39
Skąd: Łódź
Wysłany: Śro Lis 21, 2012 1:03 pm   

Witam. Mam inny problem z programem DartPro. Otóż kiedy chcę zapisać statystyki ukazuje się błąd i po ponownym wejściu do programu wyrzuca mnie z niego po kolejnym raporcie z błędem. Co może być przyczyną? Czy ktoś z was miał podobny problem?
Mam zainstalowany NET framework w najnowszej wersji ale nie jestem pewien czy do treningu offline ma to znaczenie.
Pozdrawiam i proszę o pomoc.
 
 
 
orchid 


Drużyna: OZD
Tarcza: Target Pro Tour
Dołączył: 24 Gru 2010
Posty: 38
Skąd: Opoczno/Kraków
Wysłany: Śro Lis 21, 2012 2:15 pm   

Musisz zmienić format czasu w systemie na angielski (stany zjednoczone). W Windows 7 konkretnie jest to w Panel Sterowania -> Zegar, język i region -> Zmień format godziny daty i liczb. I nie pamiętam czy nie powinieneś od nowa DartPro zainstalować jak już to zmienisz. Mnie to pomogło.
 
 
Świstak 


Drużyna: Brak
Tarcza: One80 GLADIATOR
Lotki: Winmau Sabotage(20g)
Wiek: 24
Dołączył: 08 Sty 2011
Posty: 39
Skąd: Łódź
Wysłany: Śro Lis 21, 2012 5:32 pm   

Podziałało, Dziękuję bardzo za wytłumaczenie problemu.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group