DART - zdjęcia Strona Główna DART - zdjęcia
Witamy na forum dyskusyjnym wszystkich miłośników darta niezależnie od miejsca zamieszkania, przynależności klubowej, organizacyjnej, itp.
Zarejestruj się i dyskutuj z nami.


FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Konfiguracja automatu
Autor Wiadomość
mrossi 



Tarcza: okrągła
Lotki: 24g
Pomógł: 4 razy
Wiek: 46
Dołączył: 18 Gru 2010
Posty: 2725
Skąd: Suwałki
Wysłany: Pią Gru 18, 2015 3:23 pm   

Za bardzo się nie znam, ale kondensator C-22 wygląda jakby spuchnięty.
 
 
 
wojtan_66 


Dołączył: 25 Sty 2016
Posty: 3
Skąd: Chorzele
Wysłany: Pon Sty 25, 2016 11:21 am   

Witam

Posiadam rzutki DIAMOND DARTS i zrzuca mi lotki i nie zalicza mi czarnego pola. Wymieniłem matrycę i jakiś czujnik około 500 gier temu i nie mam pojęcia co może być przyczyną takiego zachowania.
Może ktoś pomoże.
Z góry dzięki za pomoc.
 
 
mrossi 



Tarcza: okrągła
Lotki: 24g
Pomógł: 4 razy
Wiek: 46
Dołączył: 18 Gru 2010
Posty: 2725
Skąd: Suwałki
Wysłany: Pon Sty 25, 2016 8:57 pm   

Obejrzyj dokładnie, może masz wbity i złamany tip, który blokuje sektor tak, że następne rzuty nie dobijają do matrycy.
 
 
 
wojtan_66 


Dołączył: 25 Sty 2016
Posty: 3
Skąd: Chorzele
Wysłany: Wto Sty 26, 2016 3:03 pm   

Też tak myślałem tarcze jako tarczę mam czystą za to czarne pole jest trochę po zapychane mam tylko pytanie jak dotrzeć do czarnego pola żebym mógł od drugiej strony czyścić bo od zewnątrz nie dam rady powyciągać. Zdjąłem ale wydaje mi się że jest to sklejone z płytą i nie chcę się z tym szarpać żeby jeszcze nie pogorszyć :( Chyba że masz jakiś patent na wyciąganie końcówek?
 
 
mrossi 



Tarcza: okrągła
Lotki: 24g
Pomógł: 4 razy
Wiek: 46
Dołączył: 18 Gru 2010
Posty: 2725
Skąd: Suwałki
Wysłany: Wto Sty 26, 2016 4:15 pm   

a taki przebijak?
http://sklep.smjsport.pl/...o-tip-tool.html
 
 
 
wojtan_66 


Dołączył: 25 Sty 2016
Posty: 3
Skąd: Chorzele
Wysłany: Czw Sty 28, 2016 10:35 am   

Wyczyszczone wszystko zarówno z końcówek jak i z kurzu i niestety nadal to samo. Nie liczy czarnego pola i zrzuca sam lotki, co ciekawe nie zawsze czasami jak jej coś odpali to nawet kilka kolejek jest ok a później jak tylko przełączysz to odrazu niemal że trzy lotki zrzuci?
 
 
AntyMariusz 



Drużyna: FAK Dart Team
Lotki: Winmau
Wiek: 33
Dołączył: 14 Sie 2014
Posty: 3
Skąd: Kraków
Wysłany: Pon Cze 20, 2016 12:44 pm   

Hejka, ktoś wie jak się na tym nabija kredyty i robi reset? Dzięki z góry
 
 
adi86 


Dołączył: 09 Lip 2017
Posty: 1
Skąd: Radom
Wysłany: Nie Lip 09, 2017 10:41 am   

Witam, odgrzebuję temat posiadam king darts takie jak na zdjeciu z posta wyżej. Czy ktos pomoże mi go zrobić tak żeby nie był zarobkowy?
 
 
SAPER 


Dołączył: 04 Paź 2017
Posty: 1
Skąd: Dąbrowa Chełmińska
Wysłany: Śro Paź 04, 2017 6:41 pm   

Witam.Wie ktoś może jak zmienić w Lowen wartość kredytów?tzn żeby brało mi za grę 301 i 501 1kredyt=1 zł bo teraz mam tak że kasuje 2zł a jak załącze doubla albo mastersa to kasuje po 3zł...pomoże ktos?
 
 
Daniel1980 


Dołączył: 24 Paź 2017
Posty: 2
Skąd: Opole
Wysłany: Wto Paź 24, 2017 11:17 am   

Witam pilmie szukam pomocy dotyczacej uatawien darta dynamic firmy novex
.prosze o pomoc w tym temacie
 
 
Daniel1980 


Dołączył: 24 Paź 2017
Posty: 2
Skąd: Opole
Wysłany: Wto Paź 24, 2017 11:25 am   

Witam pilmie szukam pomocy dotyczacej uatawien darta dynamic firmy novex
.prosze o pomoc w tym temacie
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group