DART - zdjęcia Strona Główna DART - zdjęcia
Witamy na forum dyskusyjnym wszystkich miłośników darta niezależnie od miejsca zamieszkania, przynależności klubowej, organizacyjnej, itp.
Zarejestruj się i dyskutuj z nami.


FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
puma mirage
Autor Wiadomość
Gertbloos 


Dołączyła: 25 Gru 2021
Posty: 1
Skąd: UK12
Wysłany: Sob Gru 25, 2021 2:56 am   puma mirage

THE PUMA CORPORATION en Nickelodeon kondigen officieel hun Rugrats-collectie aan, possuir ere van het 30-jarig jubileum van de originele serie. De collectie combineert klassieke puma mirage sport online sale -stijlen met designelementen van Rugrats die voor een retro-uitstraling zorgen. Hun collectie omvat drie schoenenstijlen, waaronder de PUMA Courtroom Rider (alleen maatvoering voor volwassenen), de Future Biker (alleen maatvoering voor kinderen) en de klassieke Soft (maatvoering voor kinderen). alleen).

PUMA brengt de nieuwste colorway uit van L. Cole's kenmerkende basketbalsneaker, hun zwart-witte RS-Dreamer "Ebony as well as Ivory". De RS-Dreamer "Ebony and Ivory", die voor het eerst werd geïntroduceerd door J. Cole tijdens de NBA 2020 All-Star Weekend, maakt gebruik vehicle PUMA's hardloopsysteem "RS-schuim" durante puma rs dames sale innovatieve RS-technologie voor superieure mobiliteit op het veld. De klassieke zwart-witte color ways bevat ook het kenmerkende "DREAMER" -logo van L. Cole.

Sinds de launch in de herfst vehicle 2019 heeft het THE PUMA CORPORATION RS-X3-silhouet een relatief ingetogen start gehad in hun korte tijd dat een in de schappen separation. Maar hopelijk kunnen all of us met deze next-to-surface-release het paar meer opties aan de horizon zien. An dieser stelle, puma cruise rider kortings hoewel nog steeds het eerbetoon aan de origins van de jaren eighty, brengt deze bijgewerkte iteratie wat moderne flair doorway het gebruik van atmos-achtige dierenprints vergezeld van zwart, wit, bruin en oranje overal.

Introductie van hun geheel nieuwe PUMA RS-Fast, een nieuw kleurrijk silhouet van de Big Kitty dat geïnspireerd is op het begin van hun jaren 2000 en ditgene combineert met gedurfde futuristische esthetiek en goed zichtbare graphics. De sneaker heeft nog steeds PUMA's kenmerkende "Running System" -elementen fulfilled een gemoderniseerd ontwerp, waarbij de geminimaliseerde vormstrip naar de tussenzool is verplaatst met het PUMA springende kattenlogo direct aan hun zijkant toegevoegd. Bovenwerk vehicle mesh en textiel fulfilled puma mirage mox sale nederland suède en synthetische contribution, een bijgewerkte tussenzoolpods durante een nieuwe TPU-hiel geven de schoen toegevoegde waarde.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group