DART - zdjęcia Strona Główna DART - zdjęcia
Witamy na forum dyskusyjnym wszystkich miłośników darta niezależnie od miejsca zamieszkania, przynależności klubowej, organizacyjnej, itp.
Zarejestruj się i dyskutuj z nami.


FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Kopen Nike LeBron
Autor Wiadomość
biancojn 


Dołączyła: 26 Lut 2022
Posty: 7
Skąd: Los Angeles, CA
Wysłany: Sob Lut 26, 2022 9:13 am   Kopen Nike LeBron

Het grootste deel van zijn teint is uitgevoerd in een krachtige "University Red" -tint, en wordt gecombineerd met grimmige zwarte accenten die in zijn gemarmerde Battleknit-bovenwerk en hele keel worden gezwenkt, die doet denken aan vergelijkbare Air Uptempo 95-kleuren die vorig jaar retro waren. Kopen Nike LeBron Bovendien is het badge-symbool dat gewoonlijk op de tongen van Air Uptempo 97 staat, op de juiste manier geërfd en bovenop de onderste keel geplaatst.



De schoenenlijn van LeBron Soldier gaat verder met de komst van de Nike LeBron Goedkoop in zijn inaugurele "Thunder Grey" colorway. In wezen een bijgewerkte vertolking van de LeBron Soldier 12 met een georganiseerde lay-out met gekruiste bandjes, het bovenwerk van textielgaas is gedrapeerd in donkergrijs, terwijl de duidelijke klittenband-kruisbandjes gekleurd zijn in levendig groen en karmozijnrood voor een opvallend element. Eindelijk, meer karmozijnrood op de hieloverlay, gevolgd door een paars/volt tussenzool en witte rubberen buitenzool maakt het helemaal af.

LeBron James ging naar sociale media om een ​​voorproefje te geven van zijn aankomende kenmerkende basketbalsneaker - de Nike LeBron Korting. Hoewel James het afgebeelde model niet echt als de LeBron 17 beschreef, hebben meerdere bronnen al bevestigd dat de vermeende sneaker inderdaad de opvolger van de Nike LeBron 16, die debuteerde in de herfst van 2018. Zoals de voorbeeldafbeeldingen suggereren, heeft het aanstaande silhouet een volledig gebreide constructie in een zwart-grijze kleurstelling, met een prominent patroon door de zijpanelen. Andere opvallende details zijn onder meer een omgekeerde juweel Swoosh, gevolgd door wat lijkt op een gemodificeerde Air Max 270/720-geïnspireerde zool over de volledige lengte.

Hoewel niet officieel gebonden aan de Florida-bestemming, heeft deze nieuwste optie een klassieke combinatie van South Beach-achtige tinten groenblauw en roze, verdedigd door de Nike LeBron Schoenen in 2010. De eerste wikkelt het hele gebreide bovenwerk en wijkt af in donkerdere tinten door zijn gebruikelijke gemarmerde wervelingen, terwijl de laatste dient als de pastelkleurige achtergrond van de tussenzool voor het gespikkelde behang. Elders op deze exclusieve kinderkleding komen neutrale doses "Particle Grey" langs de keel en volledig betreden.

Een van de meest iconische kleurstellingen in Nike LeBron canon maakt een triomfantelijke terugkeer op de Nike LeBron Heren/Dames</a. Dit kleurrijke patroon, dat oorspronkelijk debuteerde op de LeBron 8 Low, bereikte het absolute hoogtepunt van LeBron-gekte, wat neerkomt op een van de meest gewilde niet-uitgebrachte samples tijdens het beruchte tijdperk van niet-voor-de-retail LeBrons. Het alternatieve paar met een meer dominante tropische wintertaling was een nog moeilijkere vondst, maar Nike bracht dit ontwerp uiteindelijk uit, geïnspireerd door de Arnold Palmer-drank, op de LeBron 9 Low.

www.dameshoe.com
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group